Portret, Documentair & Lifestyle

De Fotograaf

Bas Duijs - december '79 - maakt beeld.
Fotografeert sinds augustus 2007 in opdracht.
Na de Fotoacademie in Amsterdam, gespecialiseerd in portret en documentaire fotografie.

Sprekende headshots in een studio setting en fotografie op locatie voor documentair portret, zakelijk portret of bedrijfsportret.

Fotografie voor publicatie; Magazines, reclame, PR, beurzen, jaarverslagen en online media; websites en socials - Instagram / LinkedIn.

Content voor cliënten als Just Brands, Runnersworld, Strada Sport, Login Consultants, Jacobs, Schouten Olie.

Maar zeker ook locals en kleine ondernemers: Kort Barbers, Wildbunch Industries, Deerenberg en van Leeuwen, Statera recruitment en kunstenaars als Joyce de Gruiter & Peter Willemse.

Door een groeiende interesse in custom motoren, o.a. caferacers, heeft motorbouwer Joost Dingemans (Moto Guzzi V850 & V7 voor Vanguard) er voor gezorgd dat ik mijzelf heb kunnen ontwikkelen in motografie.
De combinatie custom motoren, mooie producten, documentaire fotografie en interesse in motor-techniek, resulteerde tot uniek beeldmateriaal, welke te vinden zijn op diverse online media en in magazines zoals o.a. Big Twin Magazine.

In samenwerking met Creative Agency Studio Raar maken wij o.a. motor gerelateerde lifestyle content, foto & film, voor merken als TomTom, Alpine en Royal Enfield. En motor evenementen als Rotterdam Dirt Ride en Gentleman's Ride van Utrecht.

Daarnaast voorzien wij opdrachtgevers van complete branding en socials content: Sterke promofilms en videoclips, gecombineerd met aansluitende fotografie: sfeerimpressies, stills en portretten.

Contact

Projecten


Portfolio